Načini isporuke

E-TICKET (Print@home):

Vaše PDF ulaznice će biti poslate na email. Takođe, Vaše PDF ulaznice možete preuzeti na sajtu, odmah nakon naručivanja, na poslednjoj stranici kupovine. PDF ulaznicu potrebno je odštampati na papiru A4 formata. Pažljivo čuvajte ulaznice nakon štampanja i odštampane ulaznice donesite na događaj.

 

M-TICKET (Mobilna ulaznica):

Vaše PDF ulaznice prilagođene za mobilni telefon će biti poslate na email. Takođe, Vaše PDF mobilne ulaznice možete preuzeti na sajtu, odmah nakon naručivanja, na poslednjoj stranici kupovine. Pažljivo čuvajte ulaznice u svom telefonu i proverite bateriju na svom telefonu pre dolaska na događaj.

 

PREUZIMANJE NA TICKET VISION BLAGAJNAMA:

Vaše ulaznice možete preuzeti pomoću jedinstvenog ID broja transakcije, koji dobijate nakon završetka online kupovine. Ulaznice plaćene online mogu se podići sve do dana događaja na Ticket vision blagajnama u Beogradu:

  1. 1. UŠĆE SHOPPING CENTER - drugi sprat (radno vreme: ponedeljak - nedelja od 10:00 do 22:00)
  2. 2. Cvetni trg (radno vreme: ponedeljak - petak od 10:00 do 22:00)
  3. 3. Bilet Centar (radno vreme: ponedeljak - petak od 09:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 15:00)

 

DOSTAVA KURIRSKOM SLUŽBOM (Srbija):

Rok za isporuku ulaznica/kartica je do tri radna dana od momenta kada se Vaša uplata pojavi na računu Ticket Vision-a. Vaše ulaznice će biti poslate kurirskom službom po prijemu Vaše uplate. NAPOMENA: Isporuka kurirskom službom nije moguća na teritoriji AP Kosova i Metohije.